Ilmahygienian kokonaispalvelu

Airilla varmistat puhtaan ja turvallisen hengitettävän sisäilman.

Suorien kontaktiriskien hallinta

Suoria kontaktiriskejä hallitsemme tarjoamalla riittävän tiheän käsidesiannostelijoiden verkoston, sekä riittävästi kasvomaskeja jaettavaksi.

Mikrobiologisten epäpuhtauksien hallinta

Airissa hyödynnetään joko UVC-desinfiointia tai bipolaarista ionisaatiota virusten, bakteerien, homeiden, pienhiukkasten ja hajujen poistamiseen.

Riittävän ilmanvaihdon varmistaminen

Airin tilakohtaisilla, helposti tilaan kuin tilaan asennettavilla ja lämmön talteenotolla varustetuilla ilmanvaihtolaitteilla saadaan parannettua tilojen ilmanlaatua.

Airi on kokonaisvaltainen ilmahygienian palvelu

Vietämme erittäin paljon aikaa sisätiloissa niin työ- kuin vapaa-aikanakin ollen jatkuvasti yhdessä erilaisten ihmisten kanssa. Niinpä sisäilman laadun ja sisätilojen ilmahygienian merkitys omalle hyvinvoinnillemme on suuri.

Airi-ilmahygienian kokonaispalvelu varmistaa puhtaan ja korkealaatuisen sisäilman tiloihisi. Airin avulla tilojesi ilmahygienia on parhaalla mahdollisella tasolla, mikä pienentää mm. infektioriskiä. Airilla ilmahygienia otetaan kokonaisvaltaisesti haltuun, pienhiukkasten ja mikrobiologisten epäpuhtauksien poistamisesta riittävään ilmanvaihtoon, sekä suorien kontaktiriskien hallintaan.