Asiantuntijapalvelut

Baumedi Oy on sisäilman laadun ammattilainen. Palvelumme ja ratkaisumme kattavat ilmanlaadun hallinnan kokonaisvaltaisesti.

Hajujen hallinan palvelu on tarkoitettu kohteisiin, joissa toiminnasta muodostuu hajuhaittaa tuotantotiloihin tai ympäristöön.

Ilmanvaihhdon toimivuuden kartoitus on erinomainen työkalu koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin, esimerkiksi ensimmäiseksi vaiheeksi sisäilmaongelman ratkaisemisessa.

Sisäilmatutkimuksilla selvitetään sisäilman kemiallisia ja mikrobiologisia epäpuhtauksia sekä fysikaalisia olosuhteita. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää ilmanlaatua heikentäviä rakennusteknisiä ongelmia ja arvioida tilojen käyttäjien altistusolosuhteita.

Ilmanlaatua parantavat ratkaisumme rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Erityisosaamistamme on hajujen hallinta. Ratkaisut voivat sisältää ilmanvaihtoteknisiä muutoksia tai korjaustoimenpiteitä ja erilaisia tarkoituksenmukaisia ilmanpuhdistusratkaisuja. Laaja menetelmävalikoima takaa toimivan ratkaisun jokaiseen ongelmaan.

Haluatko tietää lisää, jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Hajujen hallinnan palvelu

Baumedin hajujen hallinnan avaimet käteen -palvelu on vastaus asiakkaan ilman laadun ongelmiin. Palvelu soveltuu hajupäästöjen ongelmanratkaisuun sekä erilaisiin muihin ilman laadun ja ilmanvaihdon haasteisiin.

Lue lisää

Ilmanvaihdon toimivuuden kartoitus

Palvelussa suoritetaan IV-järjestelmän toimintakunnon, riittävyyden ja puhtauden tarkastelu. IV-kartoituksen avulla tilaaja saa hyvän käsityksen IV-järjestelmän kunnosta ja toimenpiteistä, joilla järjestelmän toimivuutta voidaan parantaa.

Lue lisää

Sisäilmatutkimukset

Sisäilmatutkimukset suunnitellaan ja toteutetaan tapauskohtaisesti. Tutkimuspalveluumme kuuluu sisäilmamittaukset, olosuhdekyselyt, jatkuvatoimiset olosuhdemittaukset, rakennustekniset tutkimukset ja ilmanvaihtotekniset tutkimukset.

Lue lisää

Ilmanvaihdon ja hajujen hallinnan ratkaisut

Päätuotteena toimitamme hajujen hallinnan ratkaisuja. Lisäksi tarjoamme ratkaisuja ilmanvaihtojärjestelmien parantamiseksi sekä ilmanpuhdistimia erilaisten sisäilmahaittojen väliaikaiseen hallintaan.

Lue lisää

oneBaumedi

Tutustu virtuaaliesittelyssä miten tutkimuspalvelumme ja ilmanpuhdistusratkaisumme auttavat parantamaan ilmanlaatua eri käyttökohteissa.

Siirry sovellukseen