Asiantuntijapalvelut

Baumedi Oy on sisäilman laadun ammattilainen. Palvelumme ja ratkaisumme kattavat ilmanlaadun hallinnan kokonaisvaltaisesti.

Tarvekartoitusvaiheessa selvitämme asiakkaan sisäilmanlaadun hallinnan mahdolliset ongelmakohdat, liittyvät ne sitten rakenteisiin tai toiminnasta ja prosesseista johtuviin päästöihin. Tarvekartoitusvaihe voi sisältää esimerkiksi käyttäjäkyselyn tehojakson. Lähtötietojen ja havaintojen pohjalta teemme suunnitelman tutkimustarpeesta tai toimenpiteistä, joilla asiakkaan ongelma voidaan ratkaista.

Sisäilmatutkimuksilla selvitetään sisäilman kemiallisia ja mikrobiologisia epäpuhtauksia sekä fysikaalisia olosuhteita. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää ilmanlaatua heikentäviä rakennusteknisiä ongelmia ja arvioida tilojen käyttäjien altistusolosuhteita.

Ilmanlaatua parantavat ratkaisumme rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ratkaisut voivat sisältää ilmanvaihtoteknisiä muutoksia tai korjaustoimenpiteitä ja erilaisia tarkoituksenmukaisia ilmanpuhdistusratkaisuja. Laaja menetelmävalikoima takaa toimivan ratkaisun jokaiseen ongelmaan.

Tarjoamme myös projektinjohdollisia palveluita, jolloin suunnittelemme, kilpailutamme ja toimimme asiakkaan edustajana erilaisissa ilmanlaadun hallintaan liittyvissä projekteissa.
Haluatko tietää lisää, jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sisäilmatutkimukset

Lue lisää

Ratkaisut

Lue lisää

oneBaumedi

Tutustu virtuaaliesittelyssä miten tutkimuspalvelumme ja ilmanpuhdistusratkaisumme auttavat parantamaan ilmanlaatua eri käyttökohteissa.

Siirry sovellukseen