Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistin tuo välittömän ensiavun sisäilmaongelmaan. Sisäilmaa puhdistamalla lievitetään tilan käyttäjien oireita ja saadaan kaivattua lisäaikaa jatkotoimenpiteiden suunnittelua ja toteuttamista varten. Ilmapuhdistimet soveltuvat erinomaisesti rakennusperäisten sisäilmaongelmien, kuten homeongelman ja materiaalien aiheuttamien VOC-emissioiden, hallintaan. Ilmanpuhdistin voi olla myös pysyvä ratkaisu, jos ilman epäpuhtaudet johtuvat esimerkiksi tuotantoprosessista tai muusta lähteestä, jota ei voida poistaa.

Tilakohtainen ilmanpuhdistin soveltuu ilman epäpuhtauksien paikalliseen poistoon. Tilakohtaiseen ilmanpuhdistustarpeeseen soveltuvat sekä kuitusuodatinkoneet että ionisaattorit.

Bipolaarinen ionisaatio tarjoaa ilman puhdistamiseen kustannustehokkaan ja keskitetyn ratkaisun. Järjestelmä voidaan usein asentaa olemassa olevaan ilmanvaihtokoneeseen. Kompaktin laitteiston asentaminen ei yleensä vaadi muutoksia olemassa oleviin laitteisiin tai tilojen rakenteisiin. Koska ionisaatioon perustuvassa puhdistuksessa ilmaa ei suodateta, käytössä ei tarvita hävitettäviä suodattimia ja huoltokulut ovat maltillisia. Järjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi sisäilmaongelmien ensiapuna, ravintoloissa ja myymälöissä hajuhaittojen hoitamiseen sekä jätevedenpuhdistamoiden hajujen hallinnassa sekä prosessitilojen ilmanlaadun parantamisessa. Bipolaarisella ionisaatiolla voidaan puhdistaa myös laitosten poistoilma, jolloin hajujen leviäminen ympäristöön voidaan estää.

Ota yhteyttä ja hanki ilmanpuhdistin Baumedilta.

VOC-putket

Sisäilmatutkimukset

Sisäilmatutkimuksella selvitetään rakennuksen rakenteiden tila sisäilman kautta.

>> Sisäilmatutkimukset

 

Rakenteiden tutkimukset

Rakenteiden tutkimuksella vahvistetaan sisäilmaongelman aiheuttaja.

>> Rakenteiden tutkimukset

hiukkasmittari aerotrack

Ilmanpuhdistimet ensiapu sisäilmaongelmiin

Sisäilmaongelman havaitsemisen jälkeen on tärkeää toimia nopeasti ongelman hallintaan saamiseksi. Usein ongelman lähdettä ei voida heti poistaa esimerkiksi tilojen käytön vuoksi. On myös tapauksia, joissa ongelman lähteen poistaminen sen laajuuden ja rakennuksen elinkaaren huomioon ottaen ei ole perusteltua. Näissä tilanteissa ilmanpuhdistimilla saadaan sisäilmaan välittömästi ensiapua. Näin tilanne otetaan heti hallintaan ja samalla saadaan kaivattua lisäaikaa jatkotoimenpiteiden suunnittelemista ja toteuttamista varten.

VOC-putket

Sisäilmatutkimukset

Sisäilmatutkimuksella selvitetään rakennuksen rakenteiden tila sisäilman kautta.

>> Sisäilmatutkimukset

 

Rakenteiden tutkimukset

Rakenteiden tutkimuksella vahvistetaan sisäilmaongelman aiheuttaja.

>> Rakenteiden tutkimukset

Yleisimpiä oireita sisäilmaongelmaisessa tilassa

Yleisimpiä oireta ovat mm. ylähengitystieoireet, alempien hengitysteiden oireet, silmäoireet, iho-oireet ja niveloireet.

>> Sisäilmaongelman aiheuttamat oireet

Ota yhteyttä, niin selvitetään sisäilmakysymyksesi!

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Hollolassa, Turussa, Tampereella, Kurikassa ja Oulussa.

>> Baumedi Oy sisäilmapalvelut